torstai 28. joulukuuta 2023

Mielesi haluaa sinusta kaverin

Arvojen selkiytymisen, motivaation löytymisen ja pienten tekojen ohella minulle oli tärkeää selvitellä syitä, joiden vuoksi olin ajautunut epätyydyttävään elämäntilanteeseen. Miksi en kokenut lepoa ja tasapainoa!! Taustalta löytyikin asioita ja tunteita, joita minun oli opeteltava käsittelemään niin, etteivät ne enää heijastuneet negatiivisella tavalla minun toimintaan.

Sinunkin korviesi välissä tehdään valinnat ja sinun pääsi on se, joka saa sinut tekemään asioita inhimillisesti. Hengelliset asiat käsitellään sydämestämme, meidän sisimmästämme käsin ja se on vähän toinen juttu. Niistä asioista puhun podcasteissäni.

Kun siis opit työskentelemään oman mielesi kanssa, mikään ei estä sinua etenemästä. Sinulle on tärkeää tietää, mitä tavoittelet. Tavoitteella puet sanoiksi sen, mitä elämältäsi haluat. Tavoitteita pohtiessa on mahdollisuus leikitellä tulevaisuudella ja miettiä, miltä haluaisi elämänsä näyttävän vuosien päästä. Välillä on hyvä unohtaa myös rajoitteet – sinulla voi olla nimittäin myös vääristyneitä ajatuksia siitä, mihin pystyt, missä sinun rajasi menevät tai mikä on sinulle mahdollista.

Kun sinulla on jonkinlainen näkymä tulevaisuudesta, se rohkaisee ja auttaa sinua niinä hetkinä, kun elämä tuntuu vaikealta ja kaikki työ turhalta tai sinun on ylitettävä itsesi. Visualisointi ja tavoitteistasi puhuminen tekevät asioista konkreettisempia ja todempia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkki #20 Liiku myös kovalla teholla

Kovatehoisessa liikunnassa ja lihasrasituksessa hengitys- ja verenkiertoelimistö ei kykene huoltamaan lihasten hapentarvetta, jolloin lihaks...