keskiviikko 8. toukokuuta 2024

Vinkki #24 Kohtaa rohkeasti tunteita - kuten yllätys

Voi miten ihmeellisen odottamaton tuo tapaaminen olikaan. Yllätys sai minut ilahtumaan ja ällistymään omalla saapumisellaan enkä meinannut pysyä nahoissani. Hän keskeytti samaa rataa koko viikon kulkeneet päiväni tuomalla elämääni hieman jännitystä. Voi miten helpottunut olinkaan tavattuani viimein yllätyksen.

Yllätys muistutti siitä, että vaikka hän kävisi vain nopeasti piipahtamassa, hän saa aina aikaan ihmetystä ja saa minut katselemaan ympärilleni ihan toisella tavalla. Näen asioita, joita en aiemmin huomannut laisinkaan.

Yllätys kertoi, että kaikki eivät todellakaan pidä hänestä. Ja onhan se ihan ymmärrettävää, jos suhtautuu yllätykseen hieman varautuneesti. Hän kun ei ole kovinkaan turvallinen hahmo. Hänen tapoihinsa ei kuulu ennakointi ja suunnittelu, hän ei juurikaan välitä perinteistä tai tulevaisuuden miettimisestä.

Tykkäsipä yllätyksestä tai ei, hän kuitenkin tulee silloin tällöin käymään toiveistamme riippumatta. Häneen on syytä totutella ja miettiä miltä tuntuu, kun yllätys saapuu. Häntä voi alkaa jopa odottamaan, niin erikoislaatuisia ja omalla tavallaan antoisia nuo vierailut ovat.

Pohdiskelin, että haluan todella oppia kohtaamaan hänet oikein. Voisin suhtautua häneen paljon avoimemmin ja antaa hänelle aina mahdollisuuden.

Yllätys kyllä tällä kertaa sai ihanasti minut poikkeamaan tavoistani ja koin ihan uutta innostusta sekä virvoittumista. Luulenpa, että yllätys auttoi minua saamaan luovuuteni takaisin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkki #29 Kohtaa rohkeasti tunteita - kuten rakkaus

Tämä oli se tapaaminen, joka oli kutkuttanut minua aina vatsanpohjassa.  Kun etukäteen olin ajatellut rakkautta, se sai aina oloni lämpimäks...