torstai 4. marraskuuta 2021

Yksi sydän

Ja niin on torstai toivoa täynnä! Olipas hirmu paljon parempi päivä kuin eilen. Ehkä luvattoman paljon stressaan keskiviikkoisin sitä Xee-kurssia... Jos kyseessä olisi vain oma tekeminen ja oppiminen, en varmasti jaksaisi edes hermoilla. Mutta kun tiiminvetäjänä on vastuussa jostakusta toisesta, siitä tulee heti eri fiilis. Täytyy ottaa vaan lunkimmin jatkossa - olen jo nähnyt sen, mitä tapahtuu kun suorittaa. Itse en siihen enää lähde.

Puuhailin kotona aamupäivän ja tein ruuan valmiiksi muulle perheelle. Puoliltapäivin lähdin katsomaan yhtä "konttoriseurakuntalaista" sairaalaan. Meillä oli hyvät juttutuokiot ja piipahdin vielä hakemassa tälle miehelle läheisestä kaupasta vähän smoothieta ja proteiinijuomaa - kaverilla kun ei oikein ruoka maistu ja jostain pitäisi saada potkua. 

Menin sitten konttorille tekemään töitä, kirjanpitoa ym. Huhkin innoissani kun katsoin kelloa, että aika rientää. Jossain vaiheessa havahduin, etten ollut siirtänyt konttorin kelloa taaksepäin. Sainkin siis yhden "ylimääräisen tunnin"! :) No se olikin hyvä. Sain rauhassa sitten keitellä kahvit ja teet valmiiksi ja vähän rukoilla ennen muiden tuloa.

Kotiseurakuntamme väkeä alkoi sitten pikkuhiljaa valua paikalle. Oli taas niin ihana nähdä jokaista - torstait on aina niin huippupäiviä, kun saadaan olla ilta yhdessä. Pientä jännitystäkin oli ilmassa. Kaikki odottavat jo lauantain kekkereitä ja siinä sitten järjesteltiin kyytejä, että kaikki halukkaat pääse mukaan. Meillä on luultavasti lauantaina tupa täynnä! 

Tänä iltana oli aistittavissa valtava rakkaus ja Pyhän Hengen läsnäolo. Koimme sen kaikki - puhuimme todella syvällisesti asioista ja tuntuu, että alamme pikkuhiljaa tuntea uusia tulokkaitakin paremmin. Minusta se on tärkeää. Jumalan valtakunta ja seurakunta perustuu suhteisiin. Aitous, rakkaus ja luottamus luovat pohjaa sille, että voidaan kasvaa ja palvella luontevasti kukin omassa kutsussaan ja palvelutehtävässään. Ja lähteä yhdessä myös ulos ja pimeyteen hakemaan sieltä muitakin valoon ja seurakuntien yhteyteen. 

Olimme tänään samassa hengessä - meillä oli sama sydän. Wau...olen niin innoissani siitä, mitä Jumala on juuri tässä ajassa tekemässä!

"Ja uskovaisten suuressa joukossa oli yksi sydän ja yksi sielu; eikä kenkään heistä sanonut omaksensa mitään siitä, mitä hänellä oli, vaan kaikki oli heillä yhteistä." Ap.t. 4:32

"Uuden käskyn minä annan teille, että rakastatte toisianne, niinkuin minä olen teitä rakastanut - että tekin niin rakastatte toisianne. Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus." Joh.13:34-35

"Pysyköön veljellinen rakkaus." Hepr, 13:1

"Ja hän on kuollut kaikkien puolesta, jotta ne, jotka elävät, eivät enää eläisi itselleen vaan hänelle, joka on kuollut ja noussut kuolleista heidän tähtensä. Niinpä emme enää arvioi ketään pelkästään inhimilliseltä kannalta. Vaikka olisimmekin ennen tunteneet Kristuksen pelkästään inhimilliseltä kannalta, emme enää tunne. Jokainen, joka on Kristuksessa, on siis uusi luomus. Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle!" 2. Kor. 5:15-17

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkki #23 Syö viittä väriä päivässä - ihanat kasvikset ja kuidut

Kasvisten värien sisältämät aineet toimivat yhdessä vitamiinien,  kivennäisaineiden ja kuitujen kanssa. Monet kasvisten terveyttä edistävät ...